1169
Prosím hlásni pro Avril Lavigne tady 2 kolo!!!
Diplom pro sb tady
Bleskovka tady
POTM Březen tady

Amanda Seyfried filmografie

18. ledna 2010 v 19:02 | p€♥r§ |  Info(AS)
2010 -Milý Johne (Dear John) role: Savannah Lynn Curtis
2010 -Dopisy pro Julii (Letters to Juliet)
2008 -Mamma Mia! role: Sophie
2007 -Vision Thing role: Sarah Henrickson
2006 -Alpha Dog role: Julie Beckley
2005 -Wildfire role: Rebecca
2004 -Protivný sprostý holky (Mean Girls) role: Karen Smith



Zdroj-)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

cL!ck

cL!ck

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama